Vernisajul expoziției „Amintiri din Cipru”, realizată de Cziker Andrei, la Castelul din Carei

Duminică, 6 mai 2018, începând cu ora 17.00, în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției fotografice „Amintiri din Cipru”, realizată de Cziker Andrei. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei.

Evenimentul a fost deschis și moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care au luat cuvântul Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Fodor Árpád, profesor pensionar de Istorie și Geografie, respectiv realizatorul expoziției, Cziker Andrei, care a mulțumit celor prezenți că i-au fost alături în număr atât de mare.

Participanții au primit cadou un obiect din secolul trecut care se folosea la fotografierea tradițională (analogică).

Expoziția cuprinde 40 de fotografii cu peisaje, ruine și locașuri de cult din Cipru, realizate de Cziker Andrei în cele douăzeci de zile petrecute în această minunată țară. În sala de expoziții, alături de fotografii, vizitatorii vor găsi și un caiet de impresii, în care pot să scrie gânduri, păreri, sugestii cu privire la fotografiile expuse.

Cei care doresc să admire expoziția pot face acest lucru până în data de 19 mai, conform programului Muzeului Municipal Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 7, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.