Patru elevi jandarmi au terminat stagiul de practică de 10 săptămâni la Jandarmeria Satu Mare

Patru elevi jandarmi de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” – Fălticeni au încheiat stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Activitatea a avut succesul scontat, ţinând cont de faptul că toţi au obţinut calificativul maxim la finalul stagiului, care s-a desfăşurat pe parcursul a 10 săptămâni.

În această perioadă, viitorii jandarmi au avut posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională. Elevii au participat la misiuni de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în responsabilitate.

La încheierea stagiului de practică Inspectorul Şef colonel Ovidiu-Adrian Popa i-a felicitat pentru modul în care s-au integrat în colectiv şi le-a urat succes la examenul de absolvire.

La finalizarea studiilor elevii vor avea posibilitatea să ocupe posturi corespunzătoare pregătirii în cadrul unităţii sătmărene şi vor primi cel dintâi grad profesional, cel de sergent major.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.