Spectacolul de succes al teatrului Csokonai din Debrețin ”Cum să te numesc?”, la Satu Mare

Pe data de 22 și 24 mai evoluează la Casa de Cultură a Sindicatelor Teatrul Național Csokonai din Debrețin cu spectacolul ”Cum să te numesc?” pentru care mai sunt disponibile bilete, în număr limitat, la agenția teatrală a Teatrului de Nord. Datorită schimbărilor intervenite în programul Trupei Harag György, toți acei spectatori care au optat pentru spectacolul ”Biloxi Blues”, pot intra la reprezentația trupei din Debrețin. Pe lângă locurile rezervate abonaților, toți cei interesați au posibilitatea de a achiziționa bilete.Comedia scrisă de Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte a înregistrat mari succese la Paris, fiind îndrăgită de public pentru latura sa distractivă, umoristică, dar și pentru faptul că ne pune față în față cu micile slăbiciuni umane și dezvoltă adevărate probleme filozofice.

De ani de zile, Pierre și Élisabeth trăiesc, împreună cu cei doi copii ai lor, fericita viață a clasei mijlocii. Îl așteaptă la cină pe Vincent, fratele lui Élisabeth, împreună cu soția însărcinată a acestuia și câțiva prieteni din copilărie. Mâncarea marocană și gustoasele vinuri franceze contribuie la buna dispoziție a grupului, până în momentul în care Vincent dezvăluie numele viitorului lor copil. Toți cei prezenți își exprimă nemulțumirea și încearcă să îl convingă pe viitorul tată că urmează să facă o mare greșeală cu alegerea, ajungând să rostească remarci de-a dreptul jignitoare. La scurt timp, cearta trece de subiectul inițial ieșind la iveală vechi supărări și secrete din prezent.

Distribuția: Mészáros Tibor, Mercs János, Vranyecz Artúr, Majzik Edit, laureat al premiului Jászai, Zeck Juli, Ráckevei Anna laureat al premiului Jászai, Artist Emerit și Gemza Villő / Hegyesi Rozália. Regia artistică: Ilja Bocsarnikovsz, scenografia: Marfa Gudkova.

Bilete pentru spectacolul caritabil se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.