Primarul va cere desființarea construcțiilor ilegale de lângă blocurile de locuințe

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a susținut joi, 10 mai, audiențe cu cetățenii. O sătmăreancă s-a adresat conducerii municipiului fiind deranjată de improvizațiile pe care vecinii ei le-au făcut la scara blocului.

Edilul municipiului a dispus verificări în teren și a cerut ca toți cei care au recurs la aceste improvizații ilegale să fie somați și respectivele improvizații să fie desfințate.

„Nu doar din punct de vedere al aspectului nu este plăcut, dar este și periculos să aduci modificări la structura unui imobil deja proiectat, periclitând astfel siguranța celor din jur! Știu că astfel de practici sunt deja binecunoscute, însă asta nu înseamnă că sunt legale. Vom derula mai multe acțiuni în toate zonele semnalate de cetățenii pentru ca aceste improvizații să dispară. Fac apel pe această cale la sătmărenii care cunosc astfel de cazuri să ne sesizeze și să nu închidă ochii la astfel de practici care le pot afecta siguranța!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.