S-a deschis oficial cea de-a VII-a ediție a expoziţiei EXPO Fabricat în Satu Mare

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a participat azi, 11 mai 2018, la deschiderea oficială a expoziţiei EXPO Fabricat în Satu Mare ediţia a VII-a.

Evenimentul este organizat de Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare şi se desfăşoară în perioada 11-13 mai 2018 în hala fostului Supermarket INTEREX.

Organizatorii au hotărât ca din acest an expoziţia să se reprofileze pe tematici specifice. Pentru acest an s-a ales tema ʺApa, turismul şi produsele agroalimentare sătmăreneʺ, lucru care ajută pentru a promova următoarelor domenii:  industria legată de apă și de exploatarea resurselor de apă; produsele agroalimentare, inclusiv vinotecile și pălinciile sătmărene; turismul legat de apă: cel de relaxare și cel balneoclimateric și sporturile acvatice; turismul clasic: hoteluri, pensiuni, restaurante, castele, cetăți.

Prefectul a mulţumim organizatorilor pentru invitaţie şi i-a felicitat pentru buna organizare a evenimentului şi pentru că an de an se autodepăşesc.

În încheiere a subliniat faptul că astfel de expoziţii sunt foarte benefice pentru judeţul nostru, iar cel mai important lucru este să cumpărăm fabricat în Satu Mare, să vizităm judeţul şi să protejăm producătorii locali.

Programul expoziţional este: vineri, 11 mai, între orele 14:00 şi 18:00, iar sâmbătă și duminică, 12-13 mai, între orele 10,00 şi 18,00. Vizitatorii vor avea parte de prezentare oferte din partea expozanților, demonstrații live, simpozion: ”Importanța apei în viața noastră – Fiecare picătura contează” prezentat de Apaserv, prezentare de vinuri, prezentare de rețete tradiționale, degustări, demonstrații sportive, prezentare de modă etc.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *