Se închide circulația rutieră pe strada Martirilor Deportați. Încep lucrările de reparații la carosabil

Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că începând de luni, 14 mai, se închide circulația rutieră pe str. Martirilor Deportați, pe tronsonul de drum situat între str. Constantin Brâncoveanu și str. Bujorului, zona O.C.P.I, ca urmare a demarării lucrărilor de reparații covor asfaltic, reparații trotuare, înlocuire borduri trotuare, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere.

Pe perioada lucrărilor vor exista perturbări ale traficului rutier, motiv pentru care vă rugăm să folosiți rutele ocolitoare în vederea fluidizării traficului.

De asemenea, se aduce la cunoștință publică și faptul că între 14 și 15 mai 2018 se vor efectua lucrări de reparații a carosabilului în interesecția dintre str. Martirilor Deportați și str. Iuliu Maniu. Pe perioada desfășurării lucrărilor vor exista restricții temporare de circulație.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.