Instruire cu specialiști din străinătate pe tema prevenirii infecțiilor, la SJU Satu Mare

Vineri, 18 mai 2018, în sala de ședințe a Spitalului Județean Satu Mare a avut loc încheierea vizitei de lucru a echipei de specialiști în domeniul prevenirii infecțiilor din Anglia și Malta. Din delegația străină au făcut parte: Carole Hallen, Tracey Corner, Gary Thirchel și Debbi Xuereb.

Echipa de specialiști a petrecut patru zile la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, zile în care au fost desfășurate activități de instruire destinate asistenților șefi și formatorilor interni de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, care vor avea nobila misiune de a multiplica experiența și cunoștințele acumulate.

Au fost instruite o serie de teme, precum: Igiena mâinilor, Tehnica aseptică de pansare a plăgilor, Prevenirea infecțiilor, Comunicarea și relaționarea cu pacientul. Au fost făcute vizite de lucru la secțiile ATI, Oncologie, Psihiatrie, Ortopedie și la secția externă din Tășnad. Dorința de a dezvolta un parteneriat puternic și durabil cu acești specialiști în domeniu, va duce la creșterea permanentă a calității serviciilor de îngrijire medicală la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

În cuvântul lor, oaspeții au adresat cuvinte de laudă la adresa conducerii spitalului sătmărean, iar membrilor personalului, care sunt interesați în domeniul pe care-l desfășoară, le-a urat mult succes. Au constatat că în spital și unitățile sanitare vizitate în județ este ordine, curățenie și mult profesionalism și competență. Au mulțumit pentru invitație considerând că a fost un schimb de experiență util între participanți la acest program.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.