IJJ Satu Mare împreună cu jandarmi clujeni asigură ordinea publică de Zilele Orașului 

În perioada 25-27 mai 2018 prioritatea IJJ Satu Mare o constituie asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia Zilelor municipiului Satu Mare, la această misiune participând peste 150 de jandarmi din cadrul unităţii sătmărene şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj Napoca.

La această misiune efectivele unităţii vor fi prezente în zonele de desfăşurare a manifestărilor pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prevenire şi combatere a faptelor ilicite.

Dispozitivele vor fi dimensionate în funcţie de afluenţa publicului la activităţile desfăşurate în zona centrală a oraşului.

Recomandări:

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor organizate în municipiul Satu Mare, Jandarmeria face următoarele recomandări participanților:

  • Să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;
  • În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine;
  • Sunt interzise orice manifestări care ar putea produce acte de încălcare a ordinii, siguranței sau publice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, incitarea la violență publică și la manifestări obscene, contrare bunelor moravuri;
  • Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii;
  • Să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje);
  • Să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția;
  • Pentru a solicita intervenția sau sprijinul forțelor de ordine, cetățenii pot apela, numărul unic de urgență 112 sau se pot adresa direct echipajelor aflate în misiune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.