Amenzi în valoare de 52.000 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri pe drumurile județene

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, acţionează zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, precum și pentru fluidizarea traficului rutier, pe raza județului Satu Mare.

Astfel, și ieri, 23 mai a.c., au acționat pe arterele rutiere din județ, în vederea identificării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.

Cu această ocazie, au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, având o valoare de aproximativ 52.000 de lei și au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Totodată, în urma activităților întreprinse de polițiști, 12 conducători auto au primit pe lână o sancțiune contravențională și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe perioade cuprinse între 30 și 90 de zile.

Din totalul permiselor reținute de polițiști, 8 au fost pentru depășirea limitei maxime legale de viteză cu peste 50 km/h, astfel, șoferi cu vârste cuprinse între 36 și 52 de ani au fost filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 158 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 24, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.