Evenimentele lunii iunie la Ștrandul Termal Tășnad: Expoziție de cai și Festivalul Pălincii

Consiliul Local al Orașului Tășnad, Primăria Orașului Tășnad și Ștrandul Termal Tășnad organizează în zilele de 2 iunie, respectiv 9 iunie două evenimente în aer liber, destinate tuturor celor care vor alege să-și petreacă sfârșitul de săptămână în incinta Ștrandului Termal Tășnad, dar și celor interesați: Festivalul Pălincii și o expoziție de cai.

Primul eveniment din iunie, din data de 2, sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, va fi dedicat celor mai de calitate sortimente de pălincă ale producătorilor din Tășnad și împrejurimi.

În colaborare cu Ocolul Silvic ”Codrii Sătmarului”, sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 9.00, Ștrandul tășnădean va fi luat cu asalt de cele mai frumoase exemplare de cai. Organizatorii roagă seriozitate din partea proprietarilor, actele prezentate la zi, iar animalele să fie foarte bine întreținute. Persoana de contact pentru acest eveniment este Nicolae Pop, 0741 767 423.

Organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare la ambele evenimente!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 28, 2018. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.