Antrenamente de Zumba la Ardud, în fiecare luni și joi, la fosta bibliotecă orășenească

Vrei să slăbești, dar fără să fii nevoită să faci exerciții fizice istovitoare? Se poate, dacă apelezi la Zumba, o nouă tehnică de fitness ce îmbină dansul latino cu muzica și exercițiile, astfel încât antrenamentele ți se vor părea mai mult distractive decât epuizante.Și cu toate acestea, este la fel de eficient ca un program aerobic obișnuit.

Zumba este un tip de fitness apărut relativ recent, la sfârșitul anilor ’90, dar care a căpătat amploare abia în ultimii ani. Acesta combină mișcările tipice dansurilor latino, precum salsa, samba, merengue cu exercițiile tipice de fitness și aerobic, toate acompaniate de muzica latino.

Vă invităm așadar în fiecare zi de luni și joi începând cu ora 20.00, la Sala „Dr. Augustin Mircea” (fosta Bibliotecă orășenească) din Ardud, pentru a participa la aceste antrenamente pline de dans și voie bună.

Persoana de contact: antrenor Corina Ioana Lazăr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 26, 2018. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.