Târgul European al Castelelor. Careiul, propus ca destinație pentru turiștii austrieci

În perioada 26-27 mai 2018, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, a avut loc cea de a patra ediție a Târgului European al Castelelor. Printre expozanți, reprezentanți ai castelelor, palatelor, cetăților și muzeelor de prim rang din mai multe țări, s-a numărat și Castelul Karolyi din Carei.

Peste 6.000 de vizitatori au ales Castelul Corvinilor ca obiectiv de vizitare pe timpul minivacanței de Rusalii, iar majoritatea au vizitat și standul castelului din Carei. Aceștia s-au arătat impresionați de frumusețea Castelului și a orașului, cerând informații despre locuri de cazare, trasee turistice și evenimente culturale.

Cei care au vizitat deja Castelul Karolyi au venit la stand pentru a-și împătăși experiența plăcută în urma excursiei la Carei.

La cina festivă acordată de autorități în onoarea invitaților s-a discutat despre colaborarea dintre organizațiile care promovează castelele, realizându-se totodată un schimb de bune practici deosebit de util.

În cadrul Târgului Castelelor s-au purtat discuții și cu două agenții de turism din străinătate, a căror reprezentanți vor vizita Careiul în perioada imediat următoare, pentru a propune orașul ca o posibilă destinație pentru turiștii din Austria.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.