Kereskényi Gábor mulțumește zecilor de mii de participanți la Zilele Orașului Satu Mare 

Cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare a adunat în centrul municipiului Satu Mare zeci de mii de sătmăreni, atât din municipiu, cât și din alte localități, fiind una dintre cele mai reușite ediții ale evenimentului!

Cel mai mare eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, Zilele Orașului Satu Mare, a fost susținut în acest an de sponsorii principali AUCHAN și Aushopping Satu Mare și de sponsorii Skol, Coca-Cola și Pizzeria Wow, cărora le adresăm mulțumiri pentru modul în care au înțeles să susțină evenimentul de suflet al sătmărenilor.

Pe de altă parte, se cuvine să transmitem mulțumiri tuturor instituțiilor publice: Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, Serviciului Județean de Ambulanță, Poliției Locale, care s-au implicat ca acest eveniment să se desfășoare fără incidente neplăcute, într-un climat de siguranță, dar și pentru rezolvarea operativă a tuturor sesizărilor.

De asemenea, se cuvine să transmitem mulțumiri Muzeului Județean Satu Mare pentru implicarea în organizarea Târgului Meșterilor Populari care a ajuns în acest an la ediția a XV-a.

”Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participant la cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare. De asemenea, le mulțumesc oficialităților din orașele înfrățite Reszow (Polonia), Nyíregyháza (Ungaria) și Beregovo (Ucraina).

Au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni. De altfel, prezența unui număr atât de mare de spectatori a fost cel mai bun feedback pe care l-am primit.

În aceste trei zile, orașul a devenit un punct de atracție și pentru sătmărenii veniți din alte localități ale județului, pentru locuitorii județelor învecinate, dar și pentru turiștii din Ungaria. Sper ca pe viitor să putem realiza împreună şi alte evenimente de înaltă ţinută care să ajute la promovarea municipiului Satu Mare, un oraș pe care am demonstrat cu toții că îl iubim și de care ne mândrim!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.