Autoturisme distruse aproape complet de flăcări, la Orașu Nou Vii și în municipiul Satu Mare

În dimineața zilei de sâmbătă, 26 mai a.c., I.S.U. ,,Someş” Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat pe raza localității Orașu Nou Vii.

La adresa menționată s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, care a intervenit pentru lichidarea incendiului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, însă în urma evenimentului au ars materiale combustibile: tapițerie, scaun față, componente din plastic, 4 anvelope și s-au degradat caroseria și motorul, autoturismul fiind avariat în proporție de 80%. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost scutcircuitul electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Și în cursul nopții trecute, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe strada Baladei în municipiul Satu Mare. În urma incendiului au ars materialele combustibile din interiorul mașinii, autoturismul fiind degradat în proporție de aproximativ 80%.

Nici o persoană nu a fost rănită în urma acestor două incendii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.