Sătmărenii pot merge cu avionul pe litoral, la prețuri începând de la 40 euro dus-întors

Potrivit Biroului de presă al Consiliului Județean Satu Mare, sătmărenii vor putea merge la mare din acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Biletele pentru cursele Tarom se pun în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Primul zbor spre litoral, din acest sezon estival, va avea loc în data de 3 iulie, iar ultima cursă în data de 16 septembrie.

Cursele se vor desfășura cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9.00, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 mai 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.