Incendiu cu risc de explozie la o casă de vacanță din Satu Mare, provocat de un scurtcircuit

În această dimineață, la ora 00:37, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la casă de vacanță de pe raza municipiului Satu Mare. La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întreg imobilul în care a izbucnit incendiul.

Forţele prezente la fața locului (trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă) au acționat inițial pentru extragerea unei butelii de gaz, în vederea înlăturării pericolului de explozie și, apoi, pentru lichidarea incendiului.

După finalizarea acțiunilor de stingere, a fost stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric de distribuție.

În urma incendiului au ars: structura de lemn a acoperișului, mobilierul din sufragerie, acte / documente și haine, respectiv s-au degradat: opt geamuri termopan, patru uși termopan, mobilier, aparatură electrocasnică și două utilaje.

Din fericire, nu au existat victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 4, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.