Acțiunea „Coșul de Paște”, la a patra ediție

Pentru al patrulea an consecutiv, Nord-Vest TV alături de o serie de sponsori au organizat “Coşul de Paşte“, un eveniment prin care peste 200 de persoane au primit pachete de Paşte.

2

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de Prefectul Eugeniu Avram şi city-managerul Dan Băbuţ, au oferit azi pachete telespectatorilor Nord-Vest TV în cadrul campaniei „Coşul de Paşte”. Conducerea Consiliului Judeţean a oferit peste 200 de pachete. Preşedintele Adrian Ştef a profitat de ocazie pentru a ura tuturor sătmărenilor sărbători fericite, în linişte, alături de cei dragi.

3

De “Coşul de Paşte“ de la Nord Vest TV au beneficiat peste 200 de persoane care s-au înscris sau au fost înscrişi de către rude pe lista lansată în emisiunea “Ora Adevărului“, moderată de Victor Constantinovici. Este al patrulea an în care telespectatorii Nord Vest TV sunt astfel răsplătiţi pentru fidelitatea lor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 1, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.