Cadar Maria din Ghilești, născută odată cu România, aniversată de reprezentanții MAI

E cea mai lungă zi din an! Ar fi avut timp pentru toate, dar s-a trezit înaintea răsăritului să se primenească, să-și aștepte oaspeții. Vorbim despre Maria Cadar din Ghilești care anul acesta, pe 20 decembrie, va împlini 100 de ani.

Mamă a doi copii, bunică și străbunică, femeia născută odată cu România a trăit tot ceea ce putea trăi un om în viață. de la bucurii până la necazuri, de la vremuri cu pace până la ororile războiului, dar le-a biruit pe toate, iar azi, 21 iunie, aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani, ne-a demonstrat tuturor că în viață este important să primești totul și să oferi totul.

Reprezentanții structurilor județene Ministerului Afacerilor Interne au făcut o scurtă vizită la Ghilești, ocazie cu care i-au oferit câteva cadouri simbolice: drapelul centenar, emblema, mesajul doamnei ministru Carmen Dan de felicitare, un tort și un buchet de flori.

Doamna Maria Cadar s-a bucurat nespus de vizita reprezentanților M.A.I. I-a primit cu emoție și luciditate, lansându-le invitația de a-i fi alături pe 20 decembrie atunci când va împlini 100 de ani. Cei prezenți i-au promis că vor fi prezenți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 21, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.