Inițiativă unică în județ, a primarului Grieb Csaba: Audiențe în aer liber, cu tășnădenii

Luni, 25 iunie, a avut loc prima audiență în aer liber în fața Primăriei Orașului Tășnad, organizată din inițiativa primarului orașului, ing. Grieb Csaba Francisc. Din câte știm, este o inițiativă unică în județul Satu Mare, posibil chiar și în țară. Audiența a durat aproximativ două ore, timp în care tășnădenii interesați și doritori de răspunsuri au discutat cu primarul lor.

Cetățenii au avut întrebări referitoare la pietruiri și asfaltări de drumuri, decolmatări de șanțuri și pârâuri, probleme de retrocedări terenuri, acte de proprietate, acte de identitate, construcții neautorizate, autorizații de funcționare și multe alte teme.

Tășnădenii au fost comunicativi și receptivi, răbdptori și civilizați în exprimare. Pentru aceste calități, primăria le mulțumește!

Audiența a avut un impact pozitiv de ambele părți și în consecință astfel de evenimente vor mai fi organizate și în viitor pentru a veni în ajutorul tăşnădenilor.

Următoarele astfel de evenimente vor fi planificate dupa-amiaza, ori în zilele de sâmbătă, iar locațiile se vor muta din fața primăriei în diferite zone, străzi și cartiere ale orașului sau în satele aparținătoare pentru a putea fi și mai aproape de cetățeni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 26, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.