A făcut scandal pe scara blocului și a lovit un polițist

În data de 02.05.2013, orele 19.36, Poliția municipiului Satu Mare, a fost sesizată telefonic de către G. Anamaria de 32 ani, din Satu Mare, despre faptul că B. Stelian, concubinul ei, în vârstă de 40 ani, domiciliat fără forme legale în Satu Mare, lovește cu pumnii și picioarele în ușa de acces a apartamentului mamei sale, insistând să pătrundă în interior.

duba-politiePatrula de siguranță publică sosită la fața locului a constatat că B. Stelian, aflat în stare avansată de ebrietate, se găsea pe scările blocului în fața apartamentului, și manifesta un comportament violent fizic și verbal. Din acest motiv polițiștii au trecut la măsura încătușării acestuia. În momentul conducerii pe scări, B. Stelian i-a aplicat unuia dintre polițiști o lovitură în zona feței.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare. Agresorul este cercetat în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 mai 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.