Amenzi în valoare de 52.000 lei, aplicate în traficul sătmărean în perioada 29 iunie-1 iulie

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora. Astfel, în urma activităților desfășurate în perioada sfârșitului de săptămână 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 52.000 de lei.

În cazul a 18 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Dintre aceștia, 12 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 100 km/h-182 km/h, pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50,70 și 100 km/h.

Un conducător auto, de 37 de ani, din Satu Mare a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, fapt pentru care i s-a reținut permisul de conducere.

Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, și doi bărbați, de 32, respectiv 33 de ani, ambii din județul Satu Mare, care conduceau autoturisme, având o concentrație alcoolică de 0,48mg/l, respectiv 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto li s-au reținut permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 2, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *