Sătmărenii pot ajunge vara asta cu avionul la Marea Neagră în o oră și 40 de minute

Sătmărenii merg la mare în acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Primul zbor spre litoral a avut loc marți, 3 iulie, cu un grad de ocupare de 47 din 48 de locuri.

Cursele se desfășoară cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri, cu plecare din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 09.00, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului este de oră și 40 de minute.

Cu prima cursă au plecat spre mare atât sătmăreni, cât și băimăreni, care s-au bucurat enorm de posibilitatea de ajunge într-un timp atât de scurt pe litoral.Biletele pentru cursele Tarom s-au pus în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, preț ce cuprinde un bagaj de mână, unul de cală, cateringul la bordul aeronavei, precum şi check-in-ul. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Apa Mării Negre, nisipul și soarele sunt la o distanță de doar o oră și 40 de minute, până în data de 16 septembrie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 iulie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.