Amenzi în valoare de 40.000 lei aplicate ieri de polițiști, și 4 permise de conducere reținute

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară în permanență activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate în cursul zilei de ieri, 4 iulie, polițiștii sătmăreni au aplicat 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 4 conducători auto.

Dintre aceștia, un conducător auto, de 72 de ani, din județul Maramureș a depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteza de 127 km/h.

Polițiștii au identificat în trafic, la volanul autoturismului și un bărbat, de 48 de ani, din Satu Mare, care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

Un conducător auto, de 49 de ani, din județul Bihor a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 iulie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.