Cele mai longevive cupluri, premiate de municipalitate pentru fidelitate în căsnicie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de viceprimarul Doina Feher au premiat vineri, 20 iulie, cuplurile care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de la oficierea căsătoriei. De această dată au primit o diplomă de fidelitate și suma simbolică de 500 de lei un număr de 6 cupluri care se mândresc cu 60 de ani de căsătorie, precum și 28 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie.

În deschiderea festivității de premiere, primarul municipiului a transmis seniorilor câteva urări, mulțumindu-le totodată acestora pentru munca depusă și pentru faptul că au ales să își întemeieze o familie în municipiul Satu Mare.

“Există o vorbă veche: Bătrânii sădesc, iar tinerii culeg roadele. Am mai spus-o si la alte festivități, noi suntem aici datorită Dumneavoastră, datorită muncii pe care ați depus-o în ultimii 40 de ani. Astăzi dacă îi întrebi pe unii tineri ce își doresc să facă, probabil vor răspunde că vor să plece din țară. Mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu orașul nostru, dacă Dumneavoastră ați fi avut această mentalitate! Vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru acest oraș, vă doresc multă sănătate și vă asigur că vom continua toate proiectele bune pe care le-am început, astfel încât copiii și nepoții Dumneavoastră să nu își mai dorească să plece din oraș! La mulți ani!”, a declarat edilul municipiului.

Viceprimarul Doina Feher a apreciat faptul că seniorii continuă să își arate dragostea unul față de celălat și că trec peste greutăți cu zâmbetul pe buze, fiind mereu un sprijin unul pentru celălalt.

“Doresc să vă felicit pentru atitudinea Dumneavoastră, pentru modul în care reușiți să treceți peste toate încercările, pentru că știm cu toții că viața Dumneavoastră nu a fost ușoară. Vă doresc multă sănătate ca să vă puteți vedea nepoții crescând!“, a spus viceprimarul Doina Feher.

Primăria Municipiului Satu Mare a premiat și în anul 2017 un număr de 130 de cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie, respectiv 10 cupluri care au 60 de ani de căsătorie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 iulie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.