La Tășnad s-a desfășurat în cursul lunii iulie Tabăra creștină de vară ”Tinerii în comuniune”

În luna iulie s-a desfășurat la Tășnad tabăra creștină de vară, din cadrul Protopopiatului  Ortodox Carei, ”Tinerii în comuniune”, cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului și cu purtarea de grijă a Preasfințitului Timotei Sătmăreanul Arhiereu Vicar.

În a treia săptămână a taberei de la Tășnad, ”Tinerii în comuniune”, am avut bucuria de a-l avea în mijlocul nostru pe Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul.

Au fost prezenti un număr de peste 50 de copii din cuprinsul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, din următoarele parohii, Parohia Ortodoxă Resighea, Parohia Orotodoxă Blaja, Parohia Ortodoxă Bicaz, Parohia Ortodoxă Supuru de Sus, Parohia Ortodoxă Babța, sub îndrumarea și coorodonarea preoților responsabili de catehizare din cadrul Protopopiatului Carei, pr. Marcu Vlad, Pr. Pop Valer și pr. Crainic Marian care a fost și gazda acestei tabere.

Preot Marcu Vlad, Parohia Ortodoxă Blaja, Tășnad 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 28, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.