Internată în spital cu multiple fracturi, în noaptea de Înviere

Poliţiştii au intervenit în cazul unor agresiuni, efectuând cercetări pentru tragerea la răspundere penală a celor ce au exercitat actele de violenţă.

in-coma-dupa-ce-a-lovit-o-ambulanta-644x416La Apa, spre exemplu, o femeie de 40 de ani din localitate, a fost agresată de concubinul său, Ştefan L., de 35 de ani, în noaptea de 05 mai a.c. Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital, medicii stabilind că a suferit multiple fracturi.

Suspectul în acest caz este anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Şi un bărbat de 82 de ani, din Negreşti Oaş, a reclamat în 04 mai a.c., că a fost agresat de fiul său, Vasile R., de 47 de ani, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice l-a ameninţat cu moartea şi l-a lovit. Bătrânul a fost transportat la spital, neimpunându-se internarea sa. Fiul agresor este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.