Urban Fest își așteaptă fanii în parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare

În weekend-ul 24–26.08.2018, în parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare va avea loc UrbanFest – eveniment dedicat fanilor de toate vârstele. Evenimentul este organizat de Asociația Apel la Acțiune și Centrul comercial Aushopping Satu Mare.Urban Festival este locul în care muzica viitorului convoacă o reuniune a sătmărenilor, plăcut armonizată cu activități precum: bătăi cu apă, tatuaje cu henna, o întâlnire a pasionaților de mașini, activități sportive, un skate-park pentru împătimiți precum și demonstrații de la profesioniști, lansare de lampioane și DJ Contest. Tinerilor le-am pregătit o zonă de relaxare, special amenajată în stil urban, în apropierea zonelor de dedicate deliciilor culinare. Un foc de tabără va închide călduros festivalul.

Festivalul se remarcă prin stilul de muzică atipic, parcarea centrului comercial Aushopping fiind acoperită de muzică electronică, dubstep și techno. Printre artiștii principali se numără John Deeper și Mark Rayen de la Virgin Radio, Madliquid, Dj Snow and Mc Agent, Evolve Dubz, Centrifug, Kashlinski, Seizure și mulți alții. Artiștii sătmăreni vor împarți aceeași scenă cu artiști din Iași, Cluj Timișoara, Oradea și București.

“Evenimentul Urban Festival pe care îl organizăm în acest weekend împreună cu tinerii din asociație, coordonați în mod impecabil de către Renato Crîșmar – Event Manager UrbanFest, și cu sprijinul centrului comercial Aushopping Satu Mare consider că va fi un eveniment deosebit pentru tinerii sătmareni, așteptați în număr foarte mare. Principalii parteneri și sponsori fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil sunt: hypermaket-ul Auchan, Olimia Travel, Mort Skateboards, Led Up, Sacris, Moose bar, TV1 Satu Mare, Virgin Radio și Moose Bar’’ a declarat Mihai Huzău, președintele asociației Apel la Acțiune, organizator al evenimentului Urban Festival.

,,Am hotărât să sprijinim această inițiativă și să ne implicăm în organizarea evenimentului deoarece am fost impresionat de energia și dorința acestor tineri de a face ceva pentru comunitate. Suntem în plin proces de transformare a centrelor noastre comerciale în centre emoționale și sociabile, locuri de întâlnire pentru comunitate. În 2017, am finalizat modernizarea Centrului Comercial existent iar în luna septembrie vom demara Faza a 2a de extindere a centrului. În cadrul acestei faze am integrat și un amfiteatru, unde vom continua organizarea de evenimente culturale și artistice. Încurajăm astfel tinerii artiști sătmăreni să intre în legătură cu noi pentru a crea evenimente frumoase împreună.’’

Biletele se pot achiziționa de la Moose Bar – strada Nicu Klein, nr. 1, Satu Mare sau din incinta centrului comercial Aushopping Satu Mare, în intervalul orar 15:00 – 20:00, de pe pagina de facebook a festivalului sau de la intrarea la festival.

Pentru a ne asigura ca toti tinerii au posibilitatea de a ajunge in siguranta si fara costuri la Festival si inapoi acasa am prelungit programul transportului in comun pentru orele 23:00, 24:00, 01:00 si 02:00 pe urmatorul traseu: Auchan -> Pod Golescu ->Cuza Voda -> Carpati 2 si retur.

Pentru mai multe detalii și noutăți vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a festivalului și a Centrului comercial:

https://www.facebook.com/urbanfes/
https://www.facebook.com/Aushopping.Romania/

Persoană de contact: Renato Crîșmar – Event Manager Urban Festival, 0741555256

Email: apellaactiune@gmail.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 august 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Responses to Urban Fest își așteaptă fanii în parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.