Țigări de contrabandă din Ucraina, găsite de polițiști asupra unei femei din Livada

La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada și ai Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acțiuni Speciale și Secției Poliție Rurală Satu Mare, au acționat, în scopul eficientizării activităţii de prevenire și combatere a fenomenului evazionist care se manifestă cu precădere în domeniul producerii, deținerii și comercializării de tutun, ţigări de contrabandă în afara antrepozitului fiscal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.960 de lei. Totodată, au fost confiscate 22.800 fire țigarete de proveniență Ucraina.

Astfel, polițiștii au identificat o femeie, de 36 de ani, din Livada, care deținea, în vederea comercializării, cantitatea de 19.200 fire de țigarete de diferite sortimente, cu timbru de proveniență Ucraina.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 23, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.