Casa Județeană de Pensii: Profesorii de liceu ce se pensionează anul acesta o vor face la 31 august

Casa Județeană de Pensii Satu Mare informează că, potrivit reglementărilor legislative din sistemul de învâţământ preuniversitar, anul şcolar începe la data de 10 septembrie anul curent şi se încheie la data de 14 august anul următor.

În consecinţă, personalul didactic titular din învăţământul preuniversitar care a îndeplinit condiţiile de pensionare pentru limită de vârstă pe parcursul anului şcolar se pensionează la data încheierii anului şcolar, respectiv la data de 31 august anul curent.

Întrucât ziua de 1.09.2018 este zi nelucrătoare, în cazul acestor persoane, dosarul de pensie pentru limită de vârstă se va depune pe data de 03.09.2018, iar drepturile de pensie se cuvin, se acordă şi se plătesc începând cu data de 01.09.2018.

Precizăm că luni, programul cu publicul al Casei Judeţene de Pensii este între orele 9-15, iar dosarele de pensie se depun la camera 6.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 august 2018. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.