NEPI va finanța pe Careiului sens giratoriu și va reamenaja străzile Digului și Dunării

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de administratorul public, Maskulik Csaba și de membrii Comisiei de Circulației din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, au acordat vineri, 31 august, aviz favorabil lucrărilor de amenajare a unui sens giratoriu pe Drumul Careiului.

Investiția va asigura accesul spre viitorului mall construit de Grupul NEPI Rockcastle. La sedința Comisiei de Circulație au fost prezenți și reprezentanții firmei care va executa lucrărilor și care au explicat modul în care este gândit traficul în zonă, precum și etapele de lucru.

Lucrările privind amenajarea sensului giratoriu vor fi executate în perioada 12.09-08.10.2018, investiția fiind realizată și finanțată integral de concernul NEPI Rockcastle.

Pe de altă parte, tot în cadrul ședinței Comisiei de Circulație, conducerea Primăriei și membrii comisiei au avizat și lucrările de reamenajare a străzilor Digului și Dunării, astfel încât să se asigure accesul autovehiculelor de aprovizionarea a centrului comercial, Shopping City Satu Mare.

Executantul a anunțat că lucrările vor fi executate în perioada 03.09.-24.09.2018, iar pe durata lor străzile Digului și Dunării vor fi închise.

Primarul Kereskényi Gábor a cerut reprezentanților viitorului mall să respecte termenele de execuție propuse, astfel încât lucrările să fie finalizate la timp, iar disconfortul creat cetățenilor din zonă să fie minim.

Shopping City Satu Mare, ar urma să se deschidă în 6 decembrie, conform dicuțiilor cu reprezentanții concernului, iar investiția este evaluată la aproximativ 40 milioane de euro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 august 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.