Expoziție de fotografii și citate din creația lui Eminescu, la 129 de ani de la moartea poetului

Joi, 6 septembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică și citate din creația lui Mihai Eminescu, la împlinirea a 129 de ani de la trecerea la eternitate a poetului de geniu.

Expoziția cuprinde 100 de fotografii realizate de membrii Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, completate de 100 de citate selectate de aceștia din poeziile marelui poet.

Programul cultural este pregătit de elevii de la Palatul Copiilor Satu Mare, Barla Beata, Grad Daria, Lita David şi Sorian Alexandra, pregătiți de profesoara Moga Mariana.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 6 septembrie – 3 octombrie, conform programului Galeriei de arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și se desfășoară în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 3, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.