Jandarmii, polițiștii și voluntarii sătmăreni au contribuit la obținerea unui oraș mai curat

Sâmbătă, 15 septembrie, jandarmii sătmăreni au participat la “Ziua Naţională de Curăţenie 2018!”, având ca obiectiv strângerea deşeurilor depozitate necorespunzător.

Această iniţiativă bazată pe voluntariat, a fost lansată de către Asociaţia „Viitorul în Zori”, se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una din cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Jandarmii au fost prezenţi în zona fostului lac „Pescăruş”, unde împreună cu ceilalţi voluntari au contribuit la ecologizarea zonei.

Jandarmeria sătmăreanî consideră că împreună cu ceilalţi voluntari şi echipa „Let’s Do It, România!” prin puterea exemplului ne vom aduce aportul la conştientizarea necesităţii păstrării unui mediu curat, iar în anii care urmează cantitatea de deşeuri aruncate în mod necorespunzător, să se reducă de la an la an, pe fondul gestionării şi depozitării corecte a acestora.

De asemenea, și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s do it, România”.

Sâmbătă, 15 septembrie a.c., 12 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s do it, România!” și au participat la Ziua Curățeniei.

Polițiștii au fost prezenți în zona din preajma Pieței de vechituri, împreună cu ceilalți voluntari contribuind la un oraș mai curat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 15, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *