17 permise de conducere reținute de polițiștii sătmăreni, în perioada 14-16 septembrie

În perioada 14 – 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au reținut 17 permise de conducere.

Pe parcursul sfârșitului de săptămână 14 – 16 septembrie a.c., polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, ca urmare a încălcărilor normelor rutiere de către participanții la trafic, în valoare de peste 50.000 de lei.

De asemenea, au procedat la suspendarea dreptului de a conduce în cazul a 17 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii din cadrul Polițiilor orășenești Livada și Ardud, în cadrul acțiunilor desfășurate au aplicat 4 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 171/2010, totodată procedând la ridicarea în vederea confiscării a aproximativ 5 metri cubi de material lemnos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 septembrie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.