Orașul Satu Mare, în continuă transformare. Se repară străzile și trotuarele din 14 Mai 

Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai- stadionul Olimpia. Primarul Kereskényi Gábor și administratorul public Maskulik Csaba au verificat joi, 20 septembrie, stadiul lucrărilor.

Astfel, se lucrează pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Saligny. Întreaga zonă capătă acum o nouă față. Investițiile în reabilitări de drumuri și trotuare din zonă sunt mai ample și cuprind și străzile Anton Pann, Grigore Ureche, Argeșului, Ilarie Chendi, Bacovia.

”Se lucrează din plin pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Saligny, o zonă neglijată de ani buni. De la inundațiile din 1970, în acestă zonă nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare atât de ample. Vom continua investițiile în tot orașul, pas cu pas!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Continuarea dezvoltării infrastructurii în municipiul Satu Mare este posibilă datorită proiectelor la care s-a lucrat încă de anul trecut. Toate lucrările sunt finanțate de bugetul local, astfel că Satu Mare continuă acest amplu proces de modernizare a infrastructurii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 septembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Orașul Satu Mare, în continuă transformare. Se repară străzile și trotuarele din 14 Mai 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.