“Sărbători pentru cei fără sărbători”, acțiuni caritabile ale Organizației Femeilor Liberale

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a dorit să-i bucure pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.

Doamnele și domnișoarele din organizație și-au îndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrânii aflați în dificultate. Situația grea în care se găsesc mulţi dintre copii şi vârstnici, precum şi poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru. Cu convingerea faptului că învierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, femeile liberale au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

DSC_0680

DSC_0686

DSC_0692

DSC_0740

Acţiuniile au debutat vineri, 3 mai, când doamnele au dus pachete cu haine, jucării, dulciuri şi produse tradiţionale de Paști copiilor de la Casa Daniel din Borleşti. Sâmbătă, 4 mai, OFL Satu Mare a dus cozonac şi apă minerală celor 160 de beneficiari ai Azilului de bătrâni şi celor 60 de beneficiari ai Adăpostului de Noapte. Şirul acţiunilor s-a încheiat marţi, în a treia zi de Paști, când doamnele liberale au oferit o masă cu bucate tradiţionale beneficiarilor Asociaţiei Stea.

Moto-ul acțiunilor a fost: “Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 mai 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.