Polițiștii au confiscat ieri peste 3 metri cubi de material lemnos, pe raza localităților Tiream și Ardud

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție comunal Tiream au identificat un bărbat, de 50 de ani, din județul Sălaj, care în timp ce se afla pe raza localității Tiream a intenționat să valorifice material lemnos, de esență fag, aflat într-o autoutilitară, condusă de către acesta.

În urma efectuării cubajului de către un tehnician silvic, din cadrul Ocolului Silvic ”Salcâmul” Ciumești, s-a constatat faptul că materialul lemnos nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele de pe avizul de însoțire.

Totodată, și polițiștii Poliției Orașului Ardud au desfășurat o acțiune silvică, la data de 2 octombrie a.c., în cadrul căreia au identificat, în trafic, în orașul Ardud, un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos fără a deține aviz de însoțire.

În ambele cazuri, bărbații au fost sancționați contravențional la Legea nr. 171/2010, cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.