Cursuri gratuite de limba engleză, la Biblioteca Județeană Satu Mare, pentru începători

Pentru al patrulea an consecutiv, Kressus Polyglot Center și Biblioteca Județeană Satu Mare organizează cursuri gratuite de conversație în limba engleză. Cursul va avea periodicitate săptămânală, acoperind o durată de șase luni și se va desfășura în perioada 17 octombrie 2018 – 17 aprilie 2019.

Prezenta sesiune de cursuri este organizată pentru nivelul începători și va fi livrată de către ing. Gheorghe Opriș, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 17.00-18.00.

Înscrierile se fac la Secretariatul Bibliotecii Județene Satu Mare, în limita a 50 de locuri, la telefon 0261-711199, începând cu 8 octombrie, în intervalul orar 08.00-16.00, de luni până vineri, inclusiv.

Pentru a asigura aceesul unui număr cât mai mare de sătmăreni, organizatorii cursului vor acorda întâietate celor care nu au participat la sesiunile anterioare.

Persoană de contact: Daniel Iojiban, bibliotecar, Biblioteca Județeană Satu Mare. Telefon: 0261-711199, interior 111

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.