Proiect pentru reabilitarea, extinderea și dotarea completă a spitalului din Tășnad

În urma mai multor discuții constructive purtate între conducerea Primăriei Orașului Tășnad, Consiliului Județean Satu Mare, Spitalului Județean Satu Mare, Secția din Tășnad a Spitalului Județean, cu sprijinul Consiliului Local Tășnad și Consiliului Județean Satu Mare s-a decis că sunt necesare demersuri urgente în vederea modernizării structurii sistemului de sănătate din orașul Tășnad. În acest sens, s-a stabilit că Spitalul Județean Satu Mare va depune pentru finanțare, în a doua parte a lunii octombrie, un proiect prin Programul Operațional Regional în cadrul căruia se dorește reabilitarea, extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate pentru a putea deservi 11 servicii de specialitate.

În cadrul proiectului în valoare de circa 1,5 milioane de euro se dorește și achiziționarea unui nou aparat Roentgen digital și punerea în funcțiune a noilor aparate ale laboratorului de analize medicale.

Totodată, s-au pus bazele unui parteneriat public între Primăria Orașului Tășnad și Spitalul Județean Satu Mare pentru modernizarea și amenajarea clădirii spitalului din Tășnad care să poată fi folosită astfel inclusiv pentru asigurarea de îngrijiri paleative.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 octombrie 2018. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.