Imobilul de pe strada Horea nr. 6, închis și sigilat. Toți chiriașii au fost evacuați

După demersurile realizate de conducerea Primăriei, acțiunile Poliției Locale precum și anchetele sociale făcute de Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare a închis și sigilat imobilul de pe str. Horea nr.6.

Primarul municipiului Satu Mare a verificat personal marți, 9 octombrie, că în acest imobil nu mai locuiește nici un chiriaș și că toate cele 29 de familii chiriașe au fost evacuate.

”Am făcut ce alții s-au ferit să facă, de frică sau de teamă să nu piardă voturi! Am lichidat un focar de infecție aflat în plin centrul orașului, am închis un cuib infracțional, de prostituție și trafic de droguri. Acum urmează să găsim surse de finanțare pentru reabilitarea imobilului. Având în vedere starea avansată de degradare a clădirii, nu va fi ușor. Dar, fără ”curățarea” imobilului nu se putea face nimic!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.Familiile de bună credință, care au un venit și nu au avut abateri disciplinare și care și-au depus o cerere pentru o locuință socială au fost repartizate în imobilele de pe str. Toamnei, Zefirului, Târnavei, Timișului, Ostrovului bl.2 CD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 9, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *