Asociația Cutezătorii Munților organizează trei evenimente dedicate mersului pe jos

În zilele de 13, 14 şi 15 octombrie 2018 Asociaţia de Tineret, Turism şi Ecologie ”Cutezătorii Munţilor” invită toţi sătmărenii să redescopere beneficiile mersului pe jos participând la cele trei evenimente speciale, fiecare având un public ţintă bine definit.

TURĂ ÎN MUNŢII ŢIBLEŞ
Sâmbătă, 13 octombrie, va fi organizată o tură de două zile de trekking, o drumeţie de aventură, ce presupune un efort fizic mai ridicat.

Evenimentul va avea loc în Munţii Ţibleş şi este organizat în parteneriat cu Asociaţia Opaiţul Rodnei din Baia Mare. Se recomandă participarea celor cu experienţă în drumeţii montane de dificultate medie-ridicată şi care au echipamentul adecvat. Vârsta recomandată: peste 18 ani.

DRUMEŢIE DE TOAMNĂ
Duminică, 14 octombrie, Cutezătorii Munţilor lansează o nouă invitaţie la drumeţie în Munţii Oaşului. Traseul va avea pornirea de la Băile Puturoasa şi durează aproximativ 6 ore, fiind recomandat chiar şi celor mai puţin experimentaţi Vârsta minimă recomandată este de 9 ani.

MERS SPORTIV ÎN ORAŞUL TĂU
Luni, 15 octombrie, va avea loc cel de-al treilea eveniment al seriei dedicate mersului pe jos. De la ora 17.00, din Piaţa 25 octombrie din Satu Mare se va da startul în prima sesiune de mers sportiv organizată de Cutezători.

Mersul sportiv presupune deplasarea într-un ritm mai alert pe o distanţă de 6 km, părinţii cu copii mici putând opta pentru o variantă mai scurtă desfăşurată în acelaşi interval de timp. Evenimentul este dedicat publicului larg şi, în egală măsură, celor foarte ocupaţi care doresc să petreacă o oră de mişcare şi să găsească motivaţia pentru a-şi dinamiza viaţa.

Nu există limită de vârstă pentru a participa. Copiii vor fi însoţiţi de părinţi.

Participarea la cele trei evenimente este gratuită. Transportul în drumeţii se face cu mijloace proprii. Detalii privind evenimentele de mers pe jos pot fi găsite pe pagina de Facebook: Asociaţia Cutezătorii Munţilor. Alte informaţii şi înscrieri puteţi solicita şi pe email cutezatoriimuntilor@yahoo.com.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 octombrie 2018. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.