Pregătirile pentru „Sâmbra Oilor”, pe ultima sută de metri

Pentru asigurarea celor mai bune condiţii de desfăşurare a ediţiei din acest an a tradiţionalei sărbători „Sâmbra Oilor”, în data de 8 mai, prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, au dorit să se întâlnească la Huta Certeze cu organizatorii şi reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în pregătirea şi derularea manifestării.

simbra

Cu această ocazie au fost stabilite măsurile specifice pentru fiecare instituţie, modul de colaborare pentru a preveni înregistrarea de evenimente negative precum şi planurile de acţiune în caz de nevoie. Prefectul judeţului le-a cerut directorilor instituţiilor publice să dea dovadă de comunicare, responsabilitate şi implicare astfel încât sărbătoarea să fie un moment de destindere pentru toţi cetăţenii care duminică, 12 mai, se vor afla la „Sâmbra Oilor”.

Prefectul Avram a solicitat responsabililor de la Drumurile Naţionale să asigure marcarea drumului de acces spre locul de desfăşurare a manifestării, iar Poliţiei Rutiere să asigure condiţii pentru derularea în condiţii optime a traficului rutier.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.