Localnic din Ghilvaci, în audiență la prefect. Un vecin i-a ocupat în mod abuziv pășunea

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut marţi, 6 noiembrie 2018 audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful serviciului juridic, Cosmin Dorle şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin. În această săptămână s-au prezentat în audienţă două persoane.

Prima persoană venită în audienţă a sesizat o problemă legată de ocuparea abuzivă a păşunii proprietate privată din localitatea Ghilvaci, de către un vecin. Începând cu anul 2017 persoana a reclamat poliţiei acest lucru, În ciuda faptului că au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, vecinul foloseşte în continuare păşunea ducând efectivele de bovine pe care acesta le deţine. Prefectul a îndrumat petentul să depună un memoriu pentru a se putea clarifica această situaţie, urmând a se face o informare în scris cu privire la rezolvarea problemei.

A doua persoană venită în audienţă a sesizat faptul că a depus o cerere la primăria Berveni în anul 2016 şi nu a primit un răspuns. Petentul a solicitat sprijin pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren. Prefectul, în urma discuţiei purtate cu conducerea comunei Berveni a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se clarifica situaţia la nivelul comisiei locale de fond funciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 noiembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.