S-a semnat contractul de modernizare a drumului județean DJ 109 P limită cu Sălaj

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a semnat marți, 13 noiembrie contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea unei noi porțiuni de drum județean care asigură o nouă legătură rutieră între județele Satu Mare și Sălaj, respectiv între comunele Cehal și Camăr.

Este vorba despre obiectivului de investiție „Modernizarea drumului județean DJ 109 P limită cu județul Sălaj – Cehal – km 27+560-km 33+960”. Porțiunea de drum pentru care a fost semnat contractul are o lungime de 6,4 kilometri.

Lucrarea va fi executată de o asociere de firme: Viakon Drum SRL (liderul asocierii), Alfa Rom SRL, Construcții Drumuri SA, Samcif SA și SVA Asisteh SRL. Acest proiect de investiție, în valoare de 7,3 milioane de lei fără TVA, a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Executantul are la dispoziție 3 luni pentru întocmirea proiectului tehnic și a documentațiilor tehnice pentru obținerea avizelor, apoi 2 luni pentru obținerea autorizației de construire, iar pentru execuția lucrărilor – 9 luni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 noiembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.