Ziua de 1 Decembrie, sărbătorită la Tășnad alături de artiștii locali și Andrei Păunescu

Consiliul Local al orașului Tășnad, Primăria Orașului Tășnad și Casa de Cultură Tășnad vă invită la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, care vor avea loc joi, 29 noiembrie și vineri, 1 Decembrie.

Joi, 29 noiembrie, de la ora 16.00, la Casa de Cultură Tășnad va avea loc vernisajul și premierea lucrărilor din cadrul concursului de creație pentru elevi ”România în 100 de culori”.

La sala de spectacole ”Unirea”, începând cu ora 17.00, va avea loc programul artistic susținut de Grădinița cu Program Prelungit Tășnad, Școala Gimnazială Tășnad, Liceul Tehnologic Tășnad, Ansamblurile Folclorice ”Flori de Codru” și ”Codrulețul”. Va urma  Andrei Păunescu și invitații săi, cu un spectacol în spiritul Cenaclului ”Flacăra”.

Seara seva încheia cu aprinderea iluminatului festiv.

Vineri, 1 Decembrie, la ora 9.30, la Primăria Orașului Tășnad va fi dezvelită o placă în memoria celor care s-au dedicat înfăptuirii idealului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. În continuare, la Monumentul Eroilor va avea loc un Te Deum, depuneri de coroane, alocuțiuni, iar în final Hora Unirii. Tășnădenii, și nu numai ei, sunt așteptați cu drag!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 noiembrie 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.