Investiție de 2,2 milioane de lei pentru extinderea iluminatului public la Satu Mare 

Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat un proiect ambițions pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în 25 de locații, curți interioare și parcări din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II. Extinderea reţelei de iluminat stradal a fost făcută atât în parcările recent amenajate, dar și în curțile interioare care urmează să fie modernizate.Marți, 20 noiembrie, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba, alături de specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și reprezentanții firmei care au efectuat lucrările, au realizat recepția lucrărilor desfășurate în cele 25 de locații.

„Prin acest proiect au fost montați 413 stâlpi și 464 de corpuri noi de iluminat Philips, cel mai mare producător mondial de corpuri de iluminat de înalta performanță cu LED-uri. Investim în modernizarea iluminatului stradal, care va conduce la creşterea siguranţei publice în oraşul nostru, precum şi la reducerea cu 77% a consumului de energie electrică. Vom continua să investim pentru extinderea și modernizarea iluminatului public și în alte zone din oraș!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare a mai depus în cadrul Programului Operațional Regional 4 proiecte pentru reabilitarea energetică a sistemului de iluminat cu o valoare de 4 milioane de euro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 noiembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.