Cea de-a 12 ediție a Festivalului de Crăciun ”Magia Crăciunului”, luna aceasta la Carei

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Centrul Cultural Carei și organizează cea de-a douăsprezecea ediție a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului”, care va cuprinde evenimente culturale ce vor avea loc în Teatrul Municipal, Centrul Cultural și Castelul Károlyi, precum și cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun în aer liber, în perioada 14 – 18 decembrie 2018, în zona pietonală din apropierea amfiteatrului din centrul Municipiul Carei (lângă fostul magazin Oțelul).

Târgul de Crăciun se va desfășura în cele 8 căsuțe amenajate în această zonă, cu program de funcționare între orele 16-20.30, iar comercianții pot vinde doar produse artizanale, ornamente de Crăciun, cărți, dulciuri, vin fiert, ceaiuri, produse alimentare specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru informații suplimentare referitoare la Târgul de Crăciun comercianții pot suna la 0745.149.608, persoana de contact: Dragoș Georgescu.

Festivalul Magia Crăciunului se va încheia în data de 21 decembrie, cu tradiționalul concert de muzică ușoară al soliștilor și instrumentiștilor de la Centrul Cultural Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.