Trupa Harag György sărbătorește revelionul cu o comedie în toată puterea cuvântului: ”Hippolyt, lacheul”

Trupa Harag György își ia rămas bun de la anul 2018 cu opereta ”Hippolyt, lacheul”, o adevărată capodoperă a genului cu multe situații comice de neuitat și melodii cunoscute și fredonate de mulți dintre iubitorii speciei.Vagonetarul Schneider Mátyás se îmbogățește peste noapte. Viața lui este însă perturbată de majordomul angajat de soția sa, pe motiv că majordomii sunt la modă. În același timp, mama vrea să o mărite pe Terka, fiica lui Schneider, cu domnul Makács, descendentul unei familii recunoscute, însă nu se gândește la faptul că inima fiicei ei este furată de un tânăr nobil falit care lucrează sub acoperire la firma familială. Încurcăturile își ating punctul culminant în momentul în care își face apariția dansatoarea Mimi.

Distribuție: Gaál Gyula, Nagy Orbán, Moldován Blanka, Bogár Barbara, Bodea Tibor, Diószegi Attila, Péter Attila Zsolt, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes și Orbán Zsolt. Regia artistică: Bessenyei Gedő István și Bordás Attila.

Bilete pentru reprezentațiile din data de 29, 30, respectiv 31 decembrie se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 decembrie 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.