Final de an ca-ntr-o poveste, cu rezultate deosebite obținute anul acesta de Clubul Elevilor Tășnad

Trupa Lyrics și prietenii lor de la Clubul Elevilor din Tășnad, toți membri ai cercului condus de prof. Daniela Moldovan, aproape 30 la număr, au încheiat anul într-un decor de basm, ca-ntr-o poveste de iarnă cu multă zăpadă, în clinchete de clopoței și glas de colinde.

La ceas de bilanț, prof. Daniela Moldovan spune că a fost un an plin de roade. Copiii au participat la patru concursuri și festivaluri naționale, la care s-a adăugat cel interregional organizat la Tășnad „Simbol”, ajuns la cea de-a X-a ediție.

Recolta bogată a inclus: Un Mare premiu național, două premii I naționale, patru premii I interregionale, un premiu II național, un premiu II interregional, patru premii III naționale, un premiu III interregional și un Premiu special al juriului, alături de participări la multe alte evenimente și spectacole. Toate au fost muncite cu vârf și îndesat de copii.

Fie ca Nașterea Domnului să vă întărească sufletele și să vi le bucure!

Prof. Daniela Moldovan

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.