195,3 milioane lei, accesați în cursul anului 2018 pentru dezvoltarea județului Satu Mare

2018 a reprezentat pentru Consiliul Județean Satu Mare un an important în atragerea fondurilor europene în domenii de maximă importanță pentru locuitorii județului Satu Mare. O parte dintre proiecte au fost finalizate, altele demarate sau în stadiul de pregătire a documentaţiilor.

Au fost accesate fonduri europene și transfrontaliere în valoare de 195,3 milioane lei pentru finanțarea a 9 proiecte majore pentru județul Satu Mare, în domenii precum sănătate, infrastructură rutieră, turism, prevenirea dezastrelor, mediu, etc.

14,5 milioane lei din buget propriu pentru lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere și 161 milioane lei din fonduri guvernamentale cheltuiți pentru modernizarea a 167 km de drumuri județene.

Fonduri atrase pentru sănătate – 73,3 milioane lei (15,6 milioane euro)

Fonduri alocate domeniului cultural din buget propriu – 7,2 milioane lei

Pentru a afla cele mai importante realizări ale Consiliului Județean Satu Mare, vă invităm să parcurgeți materialul următor, prezentat în data de 11 ianuarie 2019, în cadrul unei conferință de presă de conducerea instituției:

Raport-de-activitate-2018

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 12, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.