PSD Satu Mare: ”Nu avem de-a face cu o pulverizare ci cu o curățire a PSD Satu Mare de oportuniști”

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath, Constantin Ferencz și Adrian Farcău, după ce aceștia au anunțat că vor trece la o altă formațiune politică. În urma excluderii, aceștia își vor pierde mandatele de consilieri județeni respectiv consilier local.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că decizia celor patru de a dezerta din PSD nu este surprinzătoare.

„Nu ne surprinde deloc anunțul dezertorilor, pentru că, din păcate, foștii noștri colegi nu mai reprezintă de mult nici PSD și nici pe sătmărenii care le-au dat votul. Ei și-au reprezentat doar interesele personale iar cei spre care azi arată cu degetul sunt cei cu care făceau strategii de culise ce nu aveau nimic în comun cu politica pentru oameni pe care noi încercăm să o promovăm”, a declarat liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Comitetul Executiv Județean al PSD a luat în discuție și numele social-democraților care le vor lua locul celor excluși în Consiliul Județean Satu Mare.

”În mod ironic, nu avem de-a face cu o pulverizare ci cu o curățire naturală a PSD Satu Mare de oportuniști. Plecarea celor trei este un câștig pentru PSD Satu Mare pentru că în locul lor în Consiliul Județean vor intra colegi cu experință politică și administrativă, care vor face echipă și nu doar figurație, vor reprezenta punctele de vedere ale PSD, proiectele pe care le vom gândi împreună și nu își vor urmări doar interesele personale”, a precizat Aurelia Fedorca.

PSD Satu Mare rămâne unit, la fel de puternic și determinat să pună în aplicare proiectele cu care a câștigat încrederea sătmărenilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 17, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.